Среда, 15.05.2024
Володарка The Best!!!
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Andrey  
Форум » Тестовый раздел » Разное » ГО „Відкрите коло” закликає ГПУ захистити права українців (про дискримінацію українців в Україні)
ГО „Відкрите коло” закликає ГПУ захистити права українців
Відкрите_колоДата: Пятница, 12.06.2009, 01:16:32 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
http://h.ua/story/206142/

ГО „Відкрите коло” закликає Генеральну прокурату збов’язати компанію МТС-Україна (Український мобільний зв’язок) дотримуватися вимог законодавства України про мови.
Про це йдеться в повідомленні громадської організації.
„Відкрите коло” звертає увагу генпрокуратури на те, що лінія інформаційної підтримки оператора мобільного зв’язку МТС-Україна (за номером 111) інформує українських абонентів про послуги компанії російською мовою.
З цього приводу „Відкрите коло” нагадує, що відповідно до вітчизняного законодавства, інструкції щодо користування товарами, виробленими в Україні виконуються українською мовою.
„Іноземні компанії, що працюють в нашій державі, мають нарешті навчитися поваги до українського споживача, і спілкуватися з ним його ж мовою. Допомогти їм усвідомити такі нескладні речі зобов’язані органи прокуратури за допомогою своїх приписів”, - прокоментував звернення „Відкритого кола” його лідер Микола Єременко.
За його словами, повним нонсенсом є той факт, що 20 мільйонів абонентів МТС-громадян України змушені отримувати інструкції щодо користування послугами цієї компанії мовою сусідньої держави.

Сообщение отредактировал Відкрите_коло - Пятница, 12.06.2009, 01:17:46
 
Форум » Тестовый раздел » Разное » ГО „Відкрите коло” закликає ГПУ захистити права українців (про дискримінацію українців в Україні)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024